söndag 6 november 2011

Bokkafé, leksaksbytarkväll och medlemsträff i ett!

Onsdagen den 7 december arrangerar Foff-Göteborg en träff för befintliga och potentiella medlemmar!

Genus i barnlitteraturen
Bodil Alvarsdotter, barn- och ungdomsbibliotekarie, kommer att berätta kort om genusperspektivet i barnböcker.
Föreningen kommer under kvällen att rea ut resterna av vårt bokbestånd, med barnböcker från Olika, Vombat och Sagolikt förlag. Även några vuxenboktitlar finns till salu. (Bokkafé Vulgo har dessutom själva en uppsjö av böcker och tidskrifter att frossa i vid intresse)

Byt leksaker - spara pengar och gör samtidigt en god gärning!
För dig som är trött på, eller inte har råd, att ständigt köpa nya leksaker åt barn i din omgivning, varför inte byta barnens gamla leksaker mot någon annans gamla?
Ta med dig max fem leksaker (OBS: självklart i gott skick) och du får ta med dig max fem leksaker hem. Det som eventuellt blir över skänker vi till behövande barn i Bergsjön, genom Bergsjöns församling.

Medlemsträff
Styrelsen berättar vad som är på gång inför nästa år, bl a samtalskvällar och workshops, barnprylmarknader, samt inredning av barnrum på kafé Vulgo. Vi spånar gemensamt kring framtida föreningsaktiviteter!

Tid: Den 7 dec från kl 18
Plats: Bokkafé Vulgo, Nordhemsgatan 49 (ingång från hörnet) - Hållplats Prinsgatan
Hur: Foff-Göteborg bjuder på enklare fika!

OBS: Fri entré men anmälan är nödvändig, antingen på Facebook eller till foffgbg@gmail.com (pga fikaplanering och lokalens begränsade storlek)!

Små och stora människor är lika välkomna!

(För att bli medlem i Foff-Göteborg sätt in 50 kr per vuxen på vårt plusgirokonto 30 34 42-8 och uppge namn och epostadress.)

Väl mött!