fredag 29 november 2013

Söndagshäng med medlemsmöte och insamling till Musikhjälpen!

Söndagen den 8 december mellan kl 13 och 16 är det dags för årets sista medlemsträff för FOFF Göteborg! Det är bara att droppa in och stanna så länge du har lust.
På begäran passar vi denna gång på att även hålla ett medlemsmöte. Och samlar in pengar till världens blivande mödrar gör vi också. Och kanske att det bjuds på någon liten pepparkaka...

MEDLEMSMÖTE
Kl 14-ca 15 kommer vi att ha ett medlemsmöte, med dagordning och hela faderullan. Om du funderar på att engagera dig - eller bara gå med - i föreningen så är detta ett bra tillfälle att dyka upp, för att få mer information om föreningen och om vår verksamhet. Obs det är naturligtvis inget tvång att engagera sig för att du kommer på mötet! VÄLKOMMEN!

STÖD MUSIKHJÄLPEN GENOM ATT FIKA MED FOFF
Alla pengar som föreningen får in för fikat denna söndag kommer vi att skänka till Musikhjälpen som pågår i Göteborg den 9-15 december. Kom och bidra med en slant du med!
Årets tema för Musikhjälpen är: "Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet"
Vår insamling kommer att finnas med på denna karta!

SÖNDAGSHÄNG
Alla Foff:are - även potentiella sådana - är välkomna till Bokkafé Vulgos källare fyra söndagar i höst (andra söndagen varje månad) mellan kl 13 och 16 för opretentiöst häng!
Barn i alla former är självklart välkomna och föreningen erbjuder fika för en frivillig slant (se ovan ang Musikhjälpen).
Om du har ett Facebookkonto, klicka gärna i "Kommer" på eventet.
Enligt Bokkafé Vulgos regler får bara vegansk mat införas och inmundigas i lokalerna, varför fikat alltså blir veganskt. Meddela oss eventuella allergier på foffgbg snabel-a gmail punkt com.

ÄNNU INTE MEDLEM?
För er som ännu inte är medlemmar i föreningen, det kostar 50:- per vuxen och denna lilla femtilapp sätts in på föreningens plusgirokonto 30 34 42-8 (skriv namn och epost) eller tas med till söndagshänget.
Välkommen som medlem!

(OBS: Du måste inte vara medlem för att komma på ett söndagshäng.)

FOFF Göteborg på nätet
FOFF Göteborg på Facebook